Audi alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Audi!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Miért kell egy használt Audi alvázszámát ellenőrizni?

Ha a vásárolt használt Audi autó mögött eltitkolt sérülések rejtőznek, az komoly problémákat okozhat. Az alvázszám ellenőrzése segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, és biztosítani, hogy a kiválasztott Audi valóban sérülésmentes legyen.

Az Európai Unióban hivatalos szakszervizekben végzett karosszéria-javítások esetén általában a szervizanyagok elérhetőek. Ezért érdemes megkeresni ezeket az információkat, hogy elkerülhető legyenek a nagy költségek és a hosszadalmas jogi viták, amelyek előfordulhatnak a bizonytalan előéletű Audi esetében. A használtautó-piac tele van manipulált vagy bizonytalan előéletű Audi autókkal, amelyek vonzó lehetnek egy nem szakértő vásárló számára.

A nemzetközi nyilvántartásokon alapuló riportok feltárják az autó előéletét, a korábbi sérüléseket és javításokat, ami segít a könnyebb döntéshozatalban a vásárlás előtt.

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben az Audi alvázszáma azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra az Audi kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3990 Ft (áfával együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető karosszéria-történeti információt, ami a kiválasztott Audi előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mail címedre postázzuk a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült Audi megvásárlása. Amennyiben nem találunk kárinformációt, az adatbázisban lefuttatott ellenőrzésért csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett. (A fennmaradó 3000 forintot bankod kb. 24 óra alatt jóváírja a számládon újra.)

Az Audi alvázszám lekérdezésének részletei

Az alvázszám lekérdezése során egyesített adatbázist használunk, amely tartalmazza az Európai Unió országaiban végzett hivatalos Audi biztosítási kárkalkulációk jelentős részét. Ez biztosítja, hogy a kiválasztott Audi autó kártörténete a legnagyobb mértékben legyen feltárva, így felelős döntést hozhatsz a vásárlásról.

Fontos tudni, hogy bizonyos kisebb biztosítók jelentései és az EU-n kívül végzett Audi kárkalkulációk nem szerepelnek az adatbázisban. Emellett a bejelentés nélkül maradt káresetek sem lesznek feltüntetve. Figyelembe kell venni továbbá, hogy az Audi valós javításai eltérhetnek a kárkalkulációkban becsült javítási igénytől.

Amennyiben rendelkezésre állnak az adatok, a végeredmény sokkal részletesebb információkat nyújt, mint az ingyenesen elérhető Jármű Szolgáltatási Platform, ahol csak a káreset dátuma és az autó szerepe (károkozó vagy károsult) található.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
Rögzített km-óra állások
Emailben postázva

Az Audi alvázszám lekérdezésének menete - így szerezd meg a jelentésed

Az Audi alvázszám lekérdezése egyszerű lépésekből áll, és néhány perc alatt megkapod a jelentést az email-fiókodban, ha rendelkezésre állnak adatok. Kövesd az alábbi lépéseket:

Ezután 3 értesítőt fogsz kapni az email-fiókodba:

Audi szervizeléséhez a pontos karbantartási ütemterveket, szervizintervallumokat a Carnotie Okos csomagjában tudod lekérni.

Használt Audi vásárlása Magyarországon: a német precizitás és minőség

Az autóvásárlás izgalmas időszak, és az egyik legfontosabb döntés az ideális jármű kiválasztása. Az Audi, mint prémium autómárka, vonzó lehetőséget kínál a használt autók piacán is. 

Az Audi, melynek központja Ingolstadtban, Németországban található, több mint 100 éves történelemmel rendelkezik. A márka a német precizitás, műszaki kiválóság és prémium minőség szinonimája. Az Audi autók rendkívül népszerűek világszerte, és elismerést vívtak ki maguknak az innováció és a vezetési élmény terén. Az Audi egyik legfőbb célja, hogy kifinomult járműveket hozzon létre, amelyek kombinálják a stílust, a teljesítményt és a kényelmet.

Az Audi márkának jelentős magyarországi jelenléte van. 1993-ban indították el az Audi Hungaria Motor Kft.-t, amelynek gyára Győrben található. Ez az Audi legnagyobb motor- és járműgyára a világon, és fontos szerepet játszik az Audi modellek gyártásában és fejlesztésében. A gyár munkahelyeket teremtett és hozzájárult a magyar gazdaság növekedéséhez. Ezáltal az Audi fontos szereplővé vált a magyar autóiparban.

Az Audi modelljei széles választékát kínálja a vásárlóknak, amelyek között megtalálhatók a kompakt modellek, a luxus limuzinok, a sportos kivitelek és a nagyteljesítményű járművek. Az Audi dizájnja modern és vonzó, a kifinomult vonalvezetés és az agresszív megjelenés jellemzi. Az Audi autók belső tere elegáns, prémium anyagokkal és fejlett technológiákkal felszerelve. Az autókban megtalálhatók az innovatív vezetéstámogató rendszerek és az intelligens biztonsági funkciók is.

Az Audi továbbra is a minőség és a megbízhatóság záloga. Az Audi autók precízen kidolgozottak, magas szintű műszaki megoldásokkal rendelkeznek, és a legmodernebb technológiákat alkalmazzák. A járművek kiváló vezetési élményt nyújtanak, a dinamikus teljesítmény és a kifinomult futóműnek köszönhetően. Az Audi híres Quattro összkerékhajtó rendszeréről is, amely kiváló tapadást és irányíthatóságot biztosít minden útviszonyban.

Ezért az Audit gyakran választják azok, akik értékelik a minőséget, a stílust és a vezetési élményt. Az Audi tulajdonosok általában igényes vásárlók, akik a prémium kategóriájú autókban látják megtestesülve az érték és a presztízs kombinációját.

Miért népszerűek az Audi modellek?

Audi A3: Kompakt méretével és sportos megjelenésével az A3 nagyszerű választás azoknak, akik szeretnék kombinálni a luxusautó élményét a könnyű kezelhetőséggel és a kiváló üzemanyag-hatékonysággal.

Audi A4: Az A4 kiemelkedik a prémium középkategóriás autók közül. Stílusos külsővel, fejlett technológiával és kiváló vezetési élménnyel rendelkezik. Emellett a kényelmes belső tér és az innovatív vezetősegítő rendszerek is hozzájárulnak népszerűségéhez.

Audi A6: Az A6 luxuskategóriás szedánok között vezető pozíciót foglal el. Prémium kialakításával és kifinomult belső terekkel rendelkezik, emellett a kifinomult vezetési élmény és a fejlett biztonsági funkciók teszik vonzóvá a vásárlók számára.

Audi Q5: Az Audi Q5 az SUV-k között kiemelkedő választás. Stílusos külsővel és kifinomult belső térrel rendelkezik, valamint fejlett összkerék-meghajtása és magasított kivitele lehetővé teszi az off-road kalandokat is.

Audi Q7: A Q7 a nagyobb méretű SUV-k között található, amely ideális választás azoknak, akiknek fontos a tágas belső tér és a kiváló menetkényelem. Emellett a fejlett technológiai funkciók és a prémium minőségű anyagok is kiemelik a Q7-et a versenytársak közül.

Ezek az Audi modellek különböző méretkategóriákban és funkciókkal rendelkeznek, de mindegyikükre jellemző a prémium minőség, a kifinomult dizájn és a fejlett technológia, amelyek hozzájárulnak az Audi márkához és népszerűségéhez.

A használt Audik hibái általánosságban

Benzines motorok esetében:

Túlfeszített lánchajtás: Néhány Audi modellben jelentkezhet olyan probléma, hogy a vezérműlánc túlfeszített lehet, ami hosszabb távon károsíthatja a motor alkatrészeit. Ez gyakran kopást és zajt eredményezhet.

Hűtőrendszer problémák: Az Audi modellekben a hűtőrendszerben lévő dugattyúgyűrűk hibás működése előfordulhat, ami hűtőfolyadék-veszteséghez és túlmelegedéshez vezethet.

Dízel motorok esetében:

Common Rail befecskendező rendszer hibái: Néhány dízelmotorral rendelkező Audi modellben problémák jelentkezhetnek a Common Rail befecskendező rendszerrel, például a szelepek vagy az injektorok meghibásodása. Ez üzemzavarhoz és teljesítményvesztéshez vezethet.

EGR szelep problémák: Az EGR (Exhaust Gas Recirculation) szelep a dízel motorokban felelős az égéstermék visszavezetéséért a kipufogógáz újrafelhasználásával. Egyes Audi modelleknél az EGR szelep eldugulhat vagy meghibásodhat, ami hatékonyságcsökkenést és emissziós problémákat eredményezhet.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a hibák nem általánosak minden Audi modellre vonatkozóan, és a gépjármű megfelelő karbantartása és szakszerű szervizelése jelentősen csökkentheti a problémák kockázatát. Amennyiben használt Audi-t tervezel vásárolni, mindig érdemes alapos ellenőrzést végezni, és szakértő segítségét kérni a gépjármű állapotának felméréséhez.

Az Audi szervizeléséről

Az Audi általános karbantartásánál több fontos dologra érdemes figyelni, hogy az autó megfelelő állapotban legyen és hosszabb élettartamot biztosítson.

Motorolaj és szűrők: Rendszeresen ellenőrizni kell a motorolaj szintjét és minőségét, és időben cserélni kell azt a gyártó előírásainak megfelelően. Fontos szintén a levegőszűrő, olajszűrő és üzemanyagszűrő időben történő cseréje, hogy a motor tiszta levegőt és tiszta üzemanyagot kapjon.

Fékek: A fékek rendszeres ellenőrzése és karbantartása elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez. Figyelni kell a fékbetétek és féktárcsák kopására, és időben cserélni őket, ha szükséges. Továbbá, a fékfolyadék szintjét és minőségét is rendszeresen kell ellenőrizni és cserélni.

Felfüggesztés és lengéscsillapítók: A felfüggesztés és lengéscsillapítók szerepe a jármű stabilitásának és kényelmének biztosítása. Időnként ellenőrizni kell a lengéscsillapítók állapotát és cserélni őket, ha szükséges. Ezenkívül a lengéscsillapítók mellett a lengéscsillapító gumibakokat, kormányművet és egyéb felfüggesztési alkatrészeket is ellenőrizni kell.

Elektromos rendszer: Az Audi gépjárművek sok elektromos és elektronikus rendszerrel rendelkeznek, amelyek a jármű megfelelő működését biztosítják. Fontos ellenőrizni a lámpák, ablaktörlők, légkondicionáló, klíma- és fűtésrendszer, valamint a töltési rendszer működését. Ha bármilyen probléma merül fel, azt időben javítani kell.

Gumiabroncsok és futómű beállítás: A megfelelő gumiabroncsok kiválasztása és karbantartása, valamint a futómű beállítása jelentősen befolyásolja az autó vezethetőségét, tapadását és üzemanyag-hatékonyságát. Fontos időnként ellenőrizni a gumiabroncsok kopását és

Légszűrő és pollen-szűrő: A megfelelő levegőminőség biztosítása érdekében rendszeresen cserélni kell a légszűrőt és a pollen-szűrőt. Ez segít megőrizni a motor hatékonyságát és a belső tér tisztaságát.

Hűtőrendszer: A hűtőrendszer ellenőrzése és karbantartása elengedhetetlen az autó hőmérsékletének szabályozásához és a motor túlmelegedésének elkerüléséhez. Fontos ellenőrizni a hűtőfolyadék szintjét és minőségét, valamint a hűtőrendszer tömítéseit.

Üzemanyagrendszer: Az üzemanyagrendszer tisztasága és hatékonysága kulcsfontosságú az autó megfelelő működéséhez. Rendszeresen ellenőrizni kell az üzemanyag-szűrőt és az üzemanyagcsöveket, és szükség esetén megtisztítani vagy cserélni őket.

Hajtáslánc: A váltóolaj és differenciálmű-olaj rendszeres cseréje és ellenőrzése fontos a hajtáslánc megfelelő működéséhez. Ezenkívül figyelni kell a sebességváltó, tengelykapcsoló és a hajtómű különböző alkatrészeinek állapotára és szükség esetén karbantartani vagy cserélni őket.

Karosszéria és festék: A karosszéria védelme és megőrzése érdekében rendszeres mosás és waxolás ajánlott. Fontos ellenőrizni a karosszéria sérüléseit, korróziót, repedéseket vagy festékhibákat, és időben kezelni őket, hogy megakadályozzuk a további károsodást.

Fontos megjegyezni, hogy az Audi karbantartásához mindig érdemes megbízható és tapasztalt szervizpartnert választani, aki rendelkezik az Audi járművek specifikus ismeretével és az eredeti gyári alkatrészekkel dolgozik. Rendszeres karbantartás és figyelem az autó fontos elemeire hosszabb élettartamot és megbízhatóságot eredményezhet.