Suzuki alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Suzuki!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Miért fontos az alvázszám ellenőrzése használt Suzuki vásárlása előtt?

A használt Suzuki vásárlásakor fontos az alvázszám ellenőrzése, mivel előfordulhat, hogy a gépjármű megsérült korábbi balesetek során. Egy sérült pedig kérdéseket vethet fel az autó biztonságával kapcsolatban, illetve a vételárat is jelentősen befolyásolhatja. A várható problémákat megelőzheted, ha előzetesen megbizonyosodsz arról, hogy a kiválasztott Suzuki valóban sérülésmentes.

Amennyiben a Suzuki karosszériáját hivatalos szakszervizben javították az Európai Unióban az ezredfordulót követően, nagy valószínűséggel megtalálhatók a javításhoz kapcsolódó szervizdokumentációk.

Ezek az információk segítenek elkerülni nagy összegű szervizszámlákat vagy hosszú távú jogi problémákat, hiszen a használtautó-piacon gyakran találhatók bizonytalan előéletű vagy manipulált Suzuki járművek, amelyek vonzóak lehetnek az átlagos vevők számára, akik nem rendelkeznek szakértői tudással.

A nemzetközi nyilvántartások adatain alapuló jelentés segít feltárni az autó előéletét, esetleges sérüléseit és javításait, ezáltal könnyebben hozhatsz döntést a vásárlás előtt.

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben a Suzuki alvázszáma azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik Suzuki kártörténeti jelentésünk, amelyet most csak 3990 Ft-ért (áfával együtt) kérhetsz. Ez a jelentés minden fontos karosszéria-történeti információt tartalmaz, amely a választott Suzuki előéletével kapcsolatos, és hasznos lehet a vásárlás előtt. A jelentés díját bankkártyával fizetheted, és pár percen belül e-mailben megkapod a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző az esetleges sérült Suzuki vásárlásából eredő kockázathoz képest. Ha nem találunk kárinformációt az adatbázisban, akkor csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel az ellenőrzésért, amely az eredeti vételár helyett szerepel majd a számlán. A fennmaradó 3000 forintot a bankod kb. 24 órán belül jóváírja a számládon.

A Suzuki alvázszám-ellenőrzés részletei

Az alvázszám-ellenőrzést az Európai Unió országaiban készített hivatalos Suzuki biztosítási kárkalkulációk jelentős részét tartalmazó, egyesített adatbázisban végezzük el. Ez lehetővé teszi, hogy a kiválasztott Suzuki kártörténete részletesen feltárásra kerüljön, így megalapozott döntést hozhatsz a vásárlás előtt.

Fontos megjegyezni, hogy bizonyos kisebb biztosítók jelentései és az EU-n kívül elvégzett Suzuki kárkalkulációk nem érhetőek el az adatbázisban. Emellett nem tartalmazzák az adatbázisban az bejelentés nélkül maradt káreseteket sem. Ezenkívül figyelembe kell venni, hogy a valóságban végrehajtott javítások eltérhetnek a kárkalkulációkban becsült javítási igénytől.

Ha rendelkezésre állnak adatok, akkor a végeredmény sokkal részletesebb információkat tartalmaz, mint az ingyenes gépjármű-lekérdezést lehetővé tevő Jármű Szolgáltatási Platform. Ott csak a káreset dátuma van feltüntetve, illetve hogy a jármű a károkozó vagy az áldozat volt-e.

Az elkészült jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
A sérülésnél rögzített kilométeróra-állások
Emailben postázva

A Suzuki alvázszám lekérdezésének menete - Így szerezd meg a jelentésed

A Suzuki alvázszám lekérdezése egyszerű lépésekből áll, és néhány perc alatt megkapod a jelentést az email-fiókodba, ha rendelkezésre állnak adatok. Kövesd az alábbi lépéseket:

Ezután 3 értesítést fogsz kapni az email-fiókodba:

A Suzuki szervizeléséhez a pontos karbantartási ütemterveket, szervizintervallumokat a Carnotie Okos csomagjában tudod lekérni.

Használt Suzuki vásárlása Magyarországon - Minél többet tudsz, annál jobb döntést hozhatsz!

A Suzuki az egyik legnépszerűbb autómárka Magyarországon, és sok autóvásárló keresi a megbízhatóságot és a jó ár-érték arányt kínáló modelljeit. A Suzuki egy japán autómárka, amelyet 1909-ben alapítottak. A vállalat hosszú története során számos sikeres modellt gyártott és ezeket világszerte elismerték megbízhatóságukért és gazdaságosságukért. A Suzuki a kis és közepes méretű gépkocsik terén élen jár, és az egész világon népszerű választás a mindennapi használatra és a városi közlekedésre.

A Suzuki szoros kapcsolatban áll Magyarországgal, hiszen a vállalat jelentős mértékben befektetett a magyarországi autógyártásba. 1991-ben nyitotta meg a Suzuki Esztergomban a gyárát, ahol a legtöbb Suzuki modell készül Európában. Az esztergomi gyár az ország egyik legnagyobb munkáltatója lett, és hozzájárult a magyar autóipar fejlődéséhez.

A Suzuki autók legfontosabb jellemzője a praktikusság, a megbízhatóság és a gazdaságosság. A márkát arra tervezték, hogy könnyedén kezelhető legyen, és kiválóan alkalmazkodjon a városi környezethez. A kis méretű Suzuki modellek könnyen parkolhatók, üzemanyag-hatékonyak és megbízhatóak a mindennapi használatban. Emellett a Suzuki választékában megtalálhatók a tágasabb családi autók és a sportosabb típusok is, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt.

A Suzuki autókat széles körben vásárolják Magyarországon. Azok is, akik a városi közlekedésre és a városi életmódhoz keresnek autót, valamint azok is, akik értékelik a gazdaságosságot és a megbízhatóságot

Miért népszerűek a Suzuki modellek?

Suzuki Swift: Stílusos, kompakt városi autó, amely kiválóan alkalmazkodik a zsúfolt városi környezethez. Kiemelkedő üzemanyag-hatékonysága, sportos kialakítása és megbízható teljesítménye teszi rendkívül vonzóvá a fiatal és dinamikus vásárlók számára.

Suzuki Vitara: Kompakt SUV, amely kombinálja az urbánus stílust és a terepjáró képességeket. Erős motorválaszték, tágas belső tér és kiváló vezetési tulajdonságok jellemzik. Rugalmasan alkalmazkodik mind a városi, mind a kalandosabb utazásokhoz.

Suzuki SX4 S-Cross: Kompakt crossover, amely elegáns megjelenést és megbízható teljesítményt nyújt. Nagyobb belső tér, kényelmes utastér és fejlett biztonsági funkciók teszik vonzóvá a családok és az aktív életmódot folytató vásárlók számára.

Suzuki Ignis: Kisméretű crossover, amely kiemelkedik az egyedi megjelenésével és rendkívül praktikus belső terével. Könnyű kezelhetőség, üzemanyag-hatékonyság és kompakt mérete teszi ideális választássá azok számára, akik városi környezetben szeretnének autózni.

A használt Suzukik hibái általánosságban

Benzines motorok:

Zörgő motor: Előfordulhat, hogy bizonyos Suzuki modellben a benzines motor zörgést vagy kopogást okozhat. Ez lehet a szívó vagy kipufogó oldalon jelentkező probléma, amely esetleg a motorvezérlésben vagy az üzemanyagrendszerben gyökerezhet.

Váltóproblémák: Néhány Suzukiban, különösen az automata váltós modellekben, jelentkezhetnek problémák a sebességváltással, például durva váltások vagy váltási nehézségek.

Dízel motorok:

AdBlue rendszer hibái: Az AdBlue rendszer a dízelüzemű Suzukiknál egy kipufogógáz utókezelő rendszer, amely a károsanyag-kibocsátást csökkenti. Ebben a rendszerben esetenként hibák jelentkezhetnek, például AdBlue szivárgás vagy az AdBlue szintérzékelő meghibásodása.

Szennyezett vagy eltömődött részecskeszűrő: A dízelüzemű Suzuki gépjárműveknél előfordulhat, hogy a részecskeszűrő eldugul vagy megszennyeződik. Ez a probléma leggyakrabban rövid városi utazások során jelentkezik, amikor a részecskeszűrő nem kap elegendő hőt a regenerációhoz.

Ezek a típushibák természetesen nem minden esetben fordulnak elő, és a Suzuki gépjárművek többsége megbízható és kiváló minőségű. Azonban, ha használt Suzukit vásárolsz, érdemes alaposan átvizsgáltatni az autót, és esetleg egy szakember véleményét kikérni, hogy elkerülhesd a potenciális problémákat.

A Suzuki szervizeléséről

A Suzuki általános karbantartása során számos fontos dologra érdemes figyelmet fordítani, a többi autómárkához hasonlóan

Olajcsere: Rendszeres olajcserére van szükség a motor védelme érdekében. Ellenőrizd és cseréld ki az olajat a gyártó által ajánlott időszakokban vagy kilométerenkénti intervallumokban.

Szűrők cseréje: A levegő-, olaj- és pollenszűrők rendszeres cseréje szintén fontos a motor és a beltér tisztasága és optimális működése szempontjából.

Fékek ellenőrzése: A fékek rendszeres ellenőrzése és szükség esetén történő cseréje elengedhetetlen a biztonságos vezetés érdekében. Figyelj a fékbetétek és féktárcsák kopására, valamint az esetleges szivárgásokra.

Lámpák működése: Ellenőrizd rendszeresen a lámpák működését, beleértve a fényszórókat, hátsó lámpákat, féklámpákat és indexeket is. Biztosítsd, hogy minden lámpa megfelelően világítson, mert ez növeli a láthatóságot és a közlekedésbiztonságot.

Gumik állapota: Figyelj a gumik kopására, futófelület mélységére és abnormális kopásnyomokra. Rendszeresen ellenőrizd a gumiabroncsok nyomását, és gondoskodj a megfelelő szinten tartásukról.

Akkumulátor: Ellenőrizd az akkumulátor állapotát, hogy ne legyen lemerülve vagy sérült. A gyenge vagy tönkrement akkumulátor problémákat okozhat a jármű indításában és az elektromos rendszer működésében.

Szervizkönyv betartása: Tartsd be a gyártó által ajánlott szervizintervallumokat és a karbantartási útmutatóban foglaltakat. Ez segít megőrizni a gépjármű optimális működését és élettartamát.

Fontos megjegyezni, hogy ezek csak általános iránymutatások, és a specifikus karbantartási igények és időzítések modellenként és évjárattól függően változhatnak. Mindig konzultálj a Suzuki használati útmutatójával vagy szakszervizzel, hogy a pontos karbantartási útmutatást kövesd.