Peugeot alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Peugeot!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A használt Peugeot autók alvázszám ellenőrzésének fontossága

Ha használt Peugeot autót vásárolsz, nagyon fontos, hogy ellenőrizd az autó alvázszámát, mielőtt megveszed. Az alvázszám ellenőrzés nagyon hasznos lehet abban az esetben, ha az autó külföldről származik, mert így meg lehet tudni, hogy volt-e már balesete vagy egyéb biztosítós javítása.

Az Európai Unióban legálisan javított autóknál nagyobb valószínűséggel megtalálhatók a javításhoz szükséges szervizanyagok, és ezeket az adatokat felhasználva sok bosszúságot és pénzt spórolhatsz meg.

A használt Peugeot autók előéletét a nemzetközi nyilvántartások adatai alapján készített riport segítségével lehet feltárni, így könnyebben tudsz döntést hozni a vásárlásról.

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben a Peugeot alvázszáma azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra a Peugeot kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3990 Ft (áfával együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető karosszéria-történeti információt, ami a kiválasztott Peugeot előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mail címedre postázzuk a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült Peugeot megvásárlása. Amennyiben nem találunk kárinformációt, az adatbázisban lefuttatott ellenőrzésért csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett. (A fennmaradó 3000 forintot bankod kb. 24 óra alatt jóváírja a számládon újra.)

A Peugeot autó alvázszám-ellenőrzés részletei

Az alvázszám-ellenőrzést az Európai Unió országaiban készített hivatalos Peugeot biztosítási kárkalkulációk jelentős részét tartalmazó, egyesített adatbázisban végezzük el. Ez az ellenőrzés segít feltárni a kiválasztott Peugeot kártörténetét és lehetővé teszi, hogy felelős döntést hozz a vásárlással kapcsolatban.

Fontos azonban megjegyezni, hogy bizonyos kisebb biztosítók jelentéseire és az EU-n kívül elvégzett Peugeot kárkalkulációkra nincs rálátásunk. Továbbá a Peugeot autó ténylegesen elvégzett javításai eltérhetnek a kárkalkulációkban szereplő becsült javítási igénytől.

A végeredmény sokkal részletesebb információkat tartalmaz, mint az ingyenesen elérhető Jármű Szolgáltatási Platform, amely csak a káreset dátumát és azt jelzi, hogy az autó a kár okozója vagy elszenvedője volt-e.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
Rögzített km-óra állások
Emailben postázva

A Peugeot alvázszám lekérdezése és a jelentés megrendelése

A Peugeot alvázszám lekérdezése egyszerű és gyors folyamat, amely néhány perc alatt elkészül, ha van adat. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan kérheted le az alvázszám jelentését:

A Peugeot alvázszám lekérdezése és jelentésének megvásárlása egyszerű és megbízható módja annak, hogy információkat szerezz a kiválasztott járműről, mielőtt megvásárolnád azt.

A Peugeot-ók szervizeléséhez a pontos karbantartási ütemterveket, szervizintervallumokat a Carnotie Okos csomagjában tudod lekérni

A Peugeot használt-autókról általában

A használt autóvásárlás egyre népszerűbbé válik Magyarországon, és a Peugeot autók is egyre több vásárlót vonzanak. De mit kell tudni a Peugeot márkáról, mielőtt használt autót vennénk?

A Peugeot egy francia autógyártó cég, amelyet 1810-ben alapítottak. Azóta a cég számos autót és más járművet gyártott, és az egyik legismertebb autómárkává vált a világon. A Peugeot-nak egyébként van magyar vonatkozása is, hiszen a cég a második világháború előtt együttműködött a Rába-csoporttal, amely a magyarországi járműgyártás egyik legfontosabb szereplője volt.

A Peugeot autók legfontosabb jellemzői közé tartozik az elegáns megjelenés, a jó menettulajdonságok és a megbízhatóság. A cég kínálatában megtalálhatók kisebb és nagyobb autók is, így az egyéni igényeknek megfelelően lehet választani. A Peugeot autók számos technológiai újítással rendelkeznek, mint például a Peugeot i-Cockpit, amely egy innovatív vezetői pozíció és a menetdinamikához igazodó kezelőfelület.

A Peugeot autókat általában azok a vásárlók kedvelik, akik elegáns, stílusos autót szeretnének, és fontos számukra a jó vezetői élmény és a megbízhatóság. A Peugeot autók magas minőségi színvonaluk és kiváló kialakításuk miatt a használt autók piacán is nagy népszerűségnek örvendenek.

Ha Peugeot-t tervezünk vásárolni, mindenképpen érdemes alaposan átnézni a jármű állapotát és kérni egy alvázszám-ellenőrzést. Ezzel elkerülhető, hogy rossz állapotú vagy balesetes autót vásároljunk. Emellett ajánlott olyan használt autó-kereskedőhöz fordulni, aki megbízható és hosszú távú garanciát vállal a vásárlásra.

Összességében a Peugeot autók egy elegáns, stílusos és megbízható választásnak bizonyulnak a használt autók piacán. Ha alaposan megnézzük az állapotukat, és megbízható forrásból vásárolunk, akkor évekig élvezhetjük a jó vezetői élményt és a messzemenő kényelmet.

Miért népszerűek a Peugeot modellek?

Peugeot 208 - Dinamikus design, modern technológia és alacsony fogyasztás jellemzi a 208-at, ami a városi autók piacán kínál megfizethető áron értéket.

Peugeot 3008 - Tágas, praktikus belső tér és magas minőségű kialakítás, kombinálva kiváló menettulajdonságokkal és egyedi formatervvel. Az autó SUV és crossover kategóriában is jól teljesít.

Peugeot 508 - Stílusos külső és belső dizájn, kombinálva prémium minőségű anyagokkal és felszereltséggel. Az autó a felső-középkategóriában található és az üzleti felhasználók kedvencévé vált.

Peugeot 2008 - Kompakt SUV, amely ötvözi a városi autók könnyedségét a crossoverok praktikusságával. Az autó modern technológiával és dinamikus design-nal rendelkezik, amely vonzóvá teszi a fiatalabb korosztály számára.

Peugeot 308 - Kifinomult stílus, kiváló menettulajdonságok és magas szintű felszereltség jellemzi az autót. Az autó sokoldalúsága és hatékonysága azoknak a vásárlóknak kedvez, akik keresik a prémium minőséget, de szeretnék megőrizni a praktikusságot.

A használt Peugeot hibái általánosságban

Néhány jellemző típushiba, amelyekkel érdemes tisztában lenni a használt Peugeot-k vásárlásakor az elmúlt 10 évben:

Benzines motorok:

Prince motor hibák (1.4, 1.6 liter): Olajfogyasztás, csappantyú problémák, vezérlőlánc hibák
THP motor hibák (1.6, 1.8 liter): Turbó problémák, vezérműtengely problémák, olajnyomás problémák

Dízel motorok:

BlueHDi motor hibák (1.6, 2.0 liter): DPF (diesel részecskeszűrő) problémák, EGR szelep problémák, injektor problémák, motorvezérlő egység hibák1.6 HDi motor hibák: Turbó problémák, vezérműlánc hibák, olajnyomás problémák

Egyéb problémák:

Elektronikai problémák: Rendszeresen előfordulnak elektronikai hibák, például a központi zár, a klíma, a rádió vagy az ablaktörlők működésével kapcsolatban.Futómű hibák: Néhány Peugeot modellnél a futómű kopása miatt a rugók vagy lengéscsillapítók cseréje lehet szükséges.Karosszéria hibák: Néhány Peugeot modellnél a karosszéria rozsdásodása vagy korrodálódása lehet probléma.Fontos megjegyezni, hogy ezek a hibák nem minden esetben fordulnak elő, és az egyes modell változatok eltérő hibákat mutathatnak. Mindig érdemes alaposan megvizsgálni a használt autót, és szakemberrel ellenőriztetni, mielőtt vásárolnánk.

A Peugeot szervizeléséről

Egy Peugeot karbantartásánál érdemes leginkább figyelni a következőkre:

Olajcsere: A motorolaj rendszeres cseréje elengedhetetlen a motor élettartamának megőrzése és a megfelelő teljesítmény fenntartása érdekében. A Peugeot javasolja, hogy az olajat legalább évente egyszer, vagy az előírt kilométerszám elérésekor cseréljék ki.

Fékrendszerek: A Peugeot autók fékrendszereinek rendszeres ellenőrzése és karbantartása szintén fontos a biztonságos vezetés érdekében. Az időben kicserélt fékbetétek és tárcsák elkerülik a rendszer további károsodását és javítják a fékhatást.

Légkondicionáló rendszer: A légkondicionáló rendszer rendszeres ellenőrzése és karbantartása biztosítja a hűtőközeg megfelelő szintjét, az optimális teljesítményt és az egészséges levegőt a belső térben. A Peugeot javasolja, hogy a légkondicionáló rendszert évente legalább egyszer ellenőrizzék.

Szervizintervallumok: Az autó szervizintervallumainak betartása elengedhetetlen a motor és az autó többi részének optimális működése érdekében. A Peugeot autókat általában 15-20 ezer kilométerenként ajánlott szervizelni.

Gumik: Az abroncsok állapota és kopása fontos szerepet játszik az autó biztonságos működésében. A Peugeot javasolja, hogy az abroncsok állapotát legalább havonta egyszer ellenőrizzék, és szükség esetén cseréljék ki őket.

Akkumulátor: Az akkumulátor rendszeres ellenőrzése és karbantartása biztosítja az autó megfelelő indítóerejét és működését. A Peugeot javasolja, hogy az akkumulátort legalább évente egyszer ellenőrizzék és tisztítsák meg.

A Peugeot-ók szervizeléséhez a pontos karbantartási ütemterveket, szervizintervallumokat a Carnotie Okos csomagjában tudod lekérni