Citroen alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Citroen!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Miért kell egy használt Citroen alvázszámát ellenőrizni?

Használt Citroen vásárlása előtt fontos ellenőrizni az alvázszámot, mivel a külföldről behozott autók között lehetnek sérült járművek is. Ha az autó karosszériáját hivatalos szakszervizben javították az ezredforduló után, akkor a javításhoz szükséges szervizanyagok megtalálhatóak a kapcsolódó adatbázisokban. Ezek ismerete segíthet elkerülni a bonyolult jogi helyzeteket és az áremelkedéseket a javítások során. Az autó előéletének feltárása nemzetközi nyilvántartások adatai alapján lehetséges, amelyek segítenek dönteni a vásárlásról. A használt autó piac tele van bizonytalan és manipulált előéletű Citroen járművekkel, ezért is fontos az alapos ellenőrzés.

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben a Citroen alvázszáma azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra a Citroen kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3990 Ft (áfával együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető karosszéria-történeti információt, ami a kiválasztott Citroen előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mail címedre postázzuk a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült Citroen megvásárlása. Amennyiben nem találunk kárinformációt, az adatbázisban lefuttatott ellenőrzésért csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett. (A fennmaradó 3000 forintot bankod kb. 24 óra alatt jóváírja a számládon újra.)

A Citroen alvázszám-ellenőrzés részletei

Az Citroen alvázszám-ellenőrzés során az elérhető legátfogóbb, az Európai Unió országaiban készített hivatalos Citroen biztosítási kárkalkulációk jelentős részét tartalmazó, egyesített adatbázisban keressük az autó kártörténetét. Az ellenőrzés során tehát biztosra mehetsz, hogy a kiválasztott Citroen kártörténete a lehető legnagyobb mélységben lesz feltárva, így felelős döntést tudsz hozni, hogy az információk birtokában megveszed-e az autót.

Fontos tudni azonban, hogy bizonyos kisebb biztosítók jelentéseire és az EU-n kívül elvégzett Citroen kárkalkulációkra nincs rálátásunk, illetve az adatbázis nem tartalmazza a bejelentés nélkül maradt káreseteket sem. Emellett fontos figyelembe venni, hogy az Citroen ténylegesen elvégzett javítások eltérhetnek a kárkalkulációkban szereplő, becsült javítási igénytől.

Ha azonban van adatunk, akkor a végeredmény sokkal több információt tartalmaz, mint az ingyenes gépjármű-lekérdezésre alkalmas Jármű Szolgáltatási Platform, ahol csupán a káreset dátuma van feltüntetve, és az, hogy a kár okozója vagy elszenvedője volt-e az autó.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
Rögzített km-óra állások
Emailben postázva

Hogyan kérdezd le a Citroen alvázszámot és szerezz meg egy jelentést

A Citroen alvázszám lekérdezése nem bonyolult, és pár perc alatt elvégezhető. Íme, a lépések:

Amennyiben a fizetés sikeres volt, kapni fogsz 3 értesítőt az email-fiókodban:

A Citroen szervizeléséhez a pontos karbantartási ütemterveket, szervizintervallumokat a Carnotie Okos csomagjában tudod lekérni.