Hyundai alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Hyundai!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Miért érdemes a használt Hyundai alvázszámát ellenőrizni?

Vásároltál egy megkímélt állapotúnak tűnő használt Hyundait, aztán egyszer csak kiderül, hogy a külföldről behozott autónak súlyos balesetben volt része. Jobban jársz, ha a vásárlás előtt megbizonyosodsz arról, hogy valóban sértetlen-e a választott Hyundai.

Ha a kiszemelt Hyundai karosszériáját az Európai Unióban legálisan és hivatalos márkaszervizben javították az ezredforduló után, akkor nagy eséllyel megtaláljuk a javításhoz készült szerviz dokumentációkat.

Az információk birtokában hatalmas szervizköltségektől vagy hosszadalmas jogi eljárásoktól óvhatod meg magad, hiszen a használt autó piac tele van kétes eredetű és manipulált előéletű Hyundai járművekkel. Ezek rendkívül vonzónak tűnhetnek egy nem szakértő vevő számára.

A nemzetközi nyilvántartásokban található adatok alapján készített riport segít feltárni az autó előéletét, esetleges sérüléseit, javításait, így könnyebben tudsz döntést hozni.

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben a Hyundai alvázszáma azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra a Hyundai kártörténeti jelentésünk, amely most csak 3990 Ft (áfával együtt). Ez a jelentés minden olyan kártörténeti információt tartalmaz, ami a kiválasztott Hyundai előéletében fontos momentum, és jó, ha a vásárlás előtt ismered ezeket az adatokat. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mailben küldjük el neked a kért riportot.

A befektetett összeg csekély ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült Hyundai beszerzése. Ha nem találunk kárinformációt, az adatbázisban végrehajtott ellenőrzésért csak egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett. (A fennmaradó 3000 forintot a bankod kb. 24 óra alatt jóváírja a számládon.)

A Hyundai alvázszám-ellenőrzés részletei

Az ellenőrzést a legátfogóbb, az Európai Unió országaiban készített hivatalos Hyundai biztosítási kárkalkulációk jelentős részét tartalmazó, egyesített adatbázisban végezzük. Így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott Hyundai kártörténete a lehető legteljesebben lesz feltárva, és te felelősen dönthetsz arról, hogy az információk birtokában megvásárolod-e az autót.

Bizonyos kisebb biztosítók jelentéseire és az EU-n kívül elvégzett Hyundai kárkalkulációkra nincs rálátásunk. Nem szerepelnek az adatbázisban a bejelentés nélkül maradt káresetek sem. Fontos figyelembe venni, hogy a Hyundai járművön valóban elvégzett javítások eltérhetnek a kárkalkulációkban szereplő, becsült javítási igénytől.

Ha van adat, akkor a végeredmény sokkal több információt tartalmaz, mint az ingyenes gépjármű-lekérdezésre alkalmas Jármű Szolgáltatási Platform, ahol csak a káreset dátuma szerepel, és az, hogy a kár okozója vagy elszenvedője volt-e az autó.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
Rögzített km-óra állások

A Hyundai alvázszám lekérdezésének menete - így szerezd meg a jelentésed

A Hyundai alvázszám lekérdezése egyszerű lépésekből áll, néhány perc alatt az email-fiókodban landol a jelentés, ha van adat. A megrendelés menete:

Ezután email-fiókodba 3 értesítőt kapsz:

A Hyundai használt-autókról általában

A Hyundai egy dél-koreai autógyártó cég, mely tömegautók piacán széles népszerűséget élvez. Az első Hyundai-t 1967-ben gyártották le, azóta pedig számos különféle típusú autót dobtak piacra, a kisautóktól a luxusautókig. A Hyundai márkát világszerte ismerik és elismerik, a márka magas minőségi színvonalat képvisel.

Magyarországon a Hyundai igen kedvelt autómárka. A Hyundai autókat főként azok a vásárlók választják, akik megbízható, gazdaságos és hatékony autót szeretnének.

A Hyundai legelterjedtebb modelljei Magyarországon középkategóriás autók, mint például a Hyundai i30, a Hyundai Tucson és a Hyundai i20. Az i30 különösen népszerű a fiatalabb vásárlók körében, mivel kedvező árú és kiváló minőségű autó. A Hyundai Tucsonegy SUV, amelyet általában cégek és középkorú családos vásárlók keresnek.

Ha Magyarországon szeretnél használt Hyundai autót vásárolni, vedd figyelembe, hogy ezek az autók általában hosszú élettartamúak, karbantartásuk egyszerű és költséghatékony. A márkára jellemző a jó minőségű alkatrészek elérhetősége, ami azt jelenti, hogy szinte bármelyik alkatrész-üzletben megtalálhatod a szükséges alkatrészeket - a minőségnek megfelelő áron.

Miért népszerűek a Hyundai modellek?

Hyundai i10: Kompakt méreteivel és kedvező fogyasztásával ideális választás városi környezetben.

Hyundai i20: Stílusos külsejével, gazdaságos üzemeltetéssel és kényelmes belső térrel rendelkezik.

Hyundai i30: Kiváló minőségű anyagokból készült, nagy belső teret kínál, és modern vezetéstámogató funkciókkal van felszerelve.

Hyundai Elantra: Sportos megjelenéssel, magas szintű biztonsági felszereltséggel és kényelmes utastérrel büszkélkedhet.

Hyundai Kona: Rugalmas és gazdaságos városi terepjáró, mely a magas üléspozícióval és modern infotainment rendszerrel is előnyöket kínál.

Hyundai Tucson: Stílusos megjelenés, tágas belső tér és fejlett vezetéstámogató funkciók jellemzik ezt a népszerű SUV modellt.

Hyundai Santa Fe: Nagy méretű családi SUV, amely kényelmes utazást és fejlett technológiákat kínál, beleértve az összkerékhajtást is.

Hyundai IONIQ: Környezetbarát elektromos és hibrid változatokkal is elérhető, amelyek alacsony üzemeltetési költségeket és csendes vezetési élményt nyújtanak.

A használt Hyundai autók hibái általánosságban

Használt Hyundaiokra jellemző típushibák az elmúlt 10 évben készült modellek esetében:

Benzines motorok (Hyundai i10, i20 és i30, Hyundai Elantra és Sonata):

Hibás gyújtótekercsek: Idővel a gyújtótekercsek meghibásodhatnak, ami motorhibákhoz és gyenge teljesítményhez vezethet.

Motorolaj-fogyasztás: Néhány benzines motor esetében magas olajfogyasztás fordulhat elő, ami a motor kopásához és egyéb hibákhoz vezethet.

Dízel motorok (Hyundai i40, Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe, Hyundai ix35):

Részecskeszűrő (DPF) problémák: A részecskeszűrő eltömődése gyakori probléma dízel motorok esetében, különösen, ha az autót főként városi környezetben használják.

EGR szelep hibák: Az EGR (környezetvédelmi) szelep eltömődése vagy meghibásodása a motor teljesítményének csökkenéséhez és károsanyag-kibocsátás növekedéséhez vezethet

Váltó és kuplung problémák (Hyundai i30, Hyundai i40, Hyundai Tucson):

Kuplung kopás: A kuplung idővel elkophat, ami nehéz váltást és csúszást okozhat. Érdemes ellenőrizni a kuplung állapotát a vásárlás előtt.

Automata váltó hibák: Néhány Hyundai modellnél az automata váltók hibái, mint például a váltóolaj szivárgása vagy a váltó meghibásodása előfordulhatnak.

Elektronikai problémák (Hyundai Santa Fe, Hyundai ix35, Hyundai i20):

Az akkumulátor gyenge teljesítménye vagy meghibásodása: Az akkumulátorok idővel veszíthetnek kapacitásukból, ami indulási problémákat és az elektronikus rendszerek hibás működését okozhatja.

Az infotainment rendszer hibái: Egyes Hyundai modelleknél az infotainment rendszer meghibásodása, lassú reagálása vagy a kapcsolat megszakadása előfordulhat.