Mercedes alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Mercedes!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Az alvázszám ellenőrzésének fontossága használt Mercedes esetében

Amikor használt Mercedest vásárolsz, fontos, hogy ellenőrizd az alvázszámot. Sok esetben előfordulhat, hogy látszólag rendben lévő autót veszel, de kiderül, hogy például az importált jármű súlyos balesetet szenvedett. Ahhoz, hogy biztos legyél benne, hogy a kiválasztott Mercedes valóban sérülésmentes, ajánlott az alvázszám ellenőrzése vásárlás előtt.

Ha a kiválasztott Mercedes karosszériáját hivatalos európai szakszervizben javították az ezredforduló után, nagy valószínűséggel megtalálhatók a javításhoz használt szervizanyagok. Az ilyen információkkal rendelkezve megspórolhatsz jelentős mennyiségű szervizszámlát és a hosszas jogi procedúrákat, mivel a használt autópiac tele van bizonytalan és manipulált előéletű Mercedes járművekkel, amelyek vonzóak lehetnek a laikus vásárlók számára.

A nemzetközi nyilvántartások alapján készült riport segítségedre lehet az autó előéletének feltárásában, lehetséges sérüléseinek és javításainak feltárásában, ami segít könnyebben döntést hoznod a vásárlás során.

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben a Mercedes alvázszáma azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra a Mercedes kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3990 Ft (áfával együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető karosszéria-történeti információt, ami a kiválasztott Mercedes előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mail címedre postázzuk a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült Mercedes megvásárlása. Amennyiben nem találunk kárinformációt, az adatbázisban lefuttatott ellenőrzésért csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett. (A fennmaradó 3000 forintot bankod kb. 24 óra alatt jóváírja a számládon újra.)

A Mercedes alvázszám-ellenőrzés részletei

Az alvázszám-ellenőrzést a lehető legátfogóbb adatbázisban végezzük, amely tartalmazza az Európai Unió országaiban készített hivatalos Mercedes biztosítási kárkalkulációk jelentős részét. Ennek köszönhetően teljes körű információkat nyújtunk a kiválasztott Mercedes jármű kártörténetéről, így te felelős döntést tudsz hozni, hogy megveszed-e az autót.

Fontos tudni, hogy bizonyos kisebb biztosítók jelentései és az EU-n kívül elvégzett Mercedes kárkalkulációk nem szerepelnek az adatbázisunkban. Emellett az elvégzett javítások a valóságban eltérhetnek a kárkalkulációkban szereplő becsült javítási igénytől.

Amennyiben rendelkezésre állnak adatok, a végeredmény sokkal részletesebb információkat nyújt, mint az ingyenes Jármű Szolgáltatási Platform, ahol csupán a káreset dátuma és az autó szerepe (kár okozója vagy elszenvedője) található meg.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
Rögzített km-óra állások
Emailben postázva

A Mercedes alvázszám lekérdezésének menete - Így szerezd meg a jelentésed

A Mercedes alvázszámának lekérdezése egyszerű folyamat, amely néhány perc alatt elvégezhető, és a jelentésed az email-fiókodba érkezik, amennyiben rendelkezésre állnak adatok. Kövesd az alábbi lépéseket:

Ezután 3 értesítőt fogsz kapni az email-fiókodba:

A Mercedes szervizeléséhez a pontos karbantartási ütemterveket, szervizintervallumokat a Carnotie Okos csomagjában tudod lekérni.

Használt Mercedes vásárlása - megbízhatóság és elegancia találkozása

Magyarországon a használt autók piaca egyre népszerűbbé válik, széles a választék ha megbízható és stílusos járművet keresnek. A Mercedes márka kiemelkedik a piacon, hírnevét megalapozta a minőség, a megbízhatóság és a vezetési élmény. A Mercedes-Benz, röviden Mercedes, a világszerte ismert prémium autók gyártója, amely hírnevét évtizedek óta építi. A vállalat a minőségi kivitelezésre, a megbízhatóságra és az innovációra helyezi a hangsúlyt. A Mercedes autók jellemzően elegáns megjelenéssel és kifinomult belső térrel rendelkeznek, amelyek a vezetők és utasok számára kényelmet és stílust kínálnak.

A Mercedesnek jelentős kapcsolódása van Magyarországhoz, az ország az egyik fontos gyártóhelye a járműveiknek. A gyártóüzemüket Kecskeméten találjuk, ahol különböző modelljeiket, például az A- és a CLA-osztályokat gyártják. Ez a magyarországi jelenlét hozzájárul az ország gazdaságához és a munkahelyteremtéshez.

A Mercedes autók híresek a kiváló minőségről és megbízhatóságról, amelyek hosszú távon is kifizetődnek. Ezen kívül a Mercedes folyamatosan vezető szerepet tölt be az autóiparban az innovatív technológiák terén, például az intelligens vezetést támogató rendszerek és a fejlett biztonsági funkciók terén. A Mercedes autók erőteljes és dinamikus teljesítményt nyújtanak, miközben biztosítják a kényelmet és a kifinomultságot. Az autók precíz kormányzása, sima úttartása és kiváló fékrendszerük garantálják a kellemes vezetési élményt.

A használt Mercedesek vonzóak különböző autóvásárlók számára Magyarországon. Azok, akik értékelik a minőséget, a megbízhatóságot és a stílust, gyakran preferálják a Mercedes márkát. Üzletemberek és vezető pozícióban lévő személyek, akik elvárják az eleganciát és a kényelmet, valamint azok az autórajongók, akik értékelik a magas teljesítményt és a vezetési élményt, szintén gyakran választják a Mercedes márkát. Ha egy megbízható, elegáns és stílusos autót keresel, a használt Mercedes egy remek választás lehet

Miért népszerűek a Mercedes modellek?

A Mercedes C-osztály: Kiváló elegancia és vezetési élmény találkozik benne, magas minőségű anyagok és fejlett technológia jellemzi.

A Mercedes E-osztály: Kifinomult luxus és kényelem kombinációja, magas szintű vezetéstámogató rendszerek és innovatív biztonsági funkciók jellemzik.

A Mercedes GLC: Stílusos és sportos megjelenés, összkerékhajtású rendszer és kiváló vezetési dinamika jellemzi, valamint tágas és kényelmes belső térrel rendelkezik.

A Mercedes GLE: Robusztus és elegáns SUV, rendkívül kényelmes utastérrel, innovatív technológiával és erőteljes motorokkal.

A Mercedes A-osztály: Modern és fiatalos design, kifinomult beltéri kialakítás és a legújabb vezetéstámogató rendszerek jellemzik, ideális választás a városi közlekedésben.

A Mercedes S-osztály: Luxus és kifinomultság csúcsmodellje, exkluzív belső térrel és fejlett vezetéstámogató rendszerekkel rendelkezik, amelyek maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak.

A Mercedes CLA: Sportos és dinamikus megjelenés, izgalmas vezetési élmény és a legújabb infotainment rendszer jellemzi, ideális választás az életstílusra és az eleganciára törekvő vásárlóknak.

A használt Mercedesek hibái általánosságban

Benzines motorok esetében:

Hengerfej problémák: Egyes modelleknél jelentkezhetnek hengerfej repedések vagy tömítési problémák, ami vezethet hűtőfolyadék vagy olajszivárgáshoz.

Láncmeghajtás hibák: Néhány modellben a láncmeghajtás kopására lehet számítani, amely motorhibákhoz vagy zajokhoz vezethet.

Szelephézag beállítási problémák: Előfordulhat, hogy bizonyos modellekben nehézségek merülnek fel a szelephézag helyes beállításával kapcsolatban, ami negatív hatással lehet a motor teljesítményére.

Dízel motorok esetében:

AdBlue rendszer hibák: Az AdBlue rendszer a károsanyag-kibocsátás csökkentésére szolgál, és egyes Mercedes modelleknél előfordulhat, hogy a rendszer hibákat jelent vagy teljesítményproblémákat okoz.

Turbo problémák: Bizonyos dízel motoroknál előfordulhat, hogy a turbófeltöltő meghibásodik vagy meghibásodási jelek jelentkeznek, ami teljesítményveszteséghez vezethet.

DPF (diesel részecskeszűrő) problémák: A DPF rendszer eldugulása vagy meghibásodása jelenthet problémát bizonyos Mercedes dízel modellek esetében.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a típushibák nem feltétlenül minden egyes autónál jelentkeznek, és a karbantartás és az autó állapota is meghatározó szerepet játszik az esetleges problémák kockázatának csökkentésében. Mindig érdemes alaposan átvizsgálni az autót, és szakértői tanácsot kérni, mielőtt használt Mercedes vásárlására lépnél.

A Mercedesek általános karbantartásánál, hasonlóan a többi márkához, érdemes figyelmet fordítani az alábbi fontos területekre:

Olajcsere: Rendszeres olajcserére van szükség az ajánlott időszakban vagy kilométerszámban, hogy megfelelő kenést biztosíts a motornak.

Szűrők cseréje: Levegőszűrő, olajszűrő és üzemanyagszűrő cseréjére is szükség lehet a tiszta és hatékony működés érdekében.

Fékek ellenőrzése és cseréje: Rendszeres fékellenőrzés és fékbetét-csere szükséges, hogy biztosítsa a megfelelő fékhatást és a vezetési biztonságot.

Futómű beállítás: A futómű beállításának időszakos ellenőrzése és beállítása javasolt, hogy biztosítsa az optimális vezetési tulajdonságokat és kormányzási stabilitást.

Akkumulátor ellenőrzése: Az akkumulátor állapotának ellenőrzése és szükség esetén cseréje javasolt, különösen, ha az akkumulátor töltöttsége vagy teljesítménye problémás.

Folyadékszintek ellenőrzése: Rendszeres ellenőrzésre van szükség a motorhűtő folyadék, fékfolyadék, ablaktörlő folyadék és a hűtőfolyadék szintjének megfelelő állapotban tartása érdekében.

Láncmeghajtás vagy szíj ellenőrzése: Ha a Mercedesben láncmeghajtás vagy szíj van, érdemes ellenőrizni a kopást és szükség esetén cserélni őket a megbízható működés érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy a pontos karbantartási tevékenységek és időzítések modelltől és évjárattól függően változhatnak. Érdemes követni az autó gyártója által ajánlott karbantartási ütemtervet, és szükség esetén konzultálni egy megbízható szervizzel, hogy biztosítsd az autó optimális működését és megnöveld az élettartamát.