Honda alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Honda!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Miért fontos a Honda alvázszám vizsgálata?

Elképzelhető, hogy egy remek állapotú Honda használt autót vásárolsz, minden tökéletesnek tűnik, és csak később derül ki, hogy az importált autó súlyos balesetet szenvedett korábban. Jobb, ha a vásárlás előtt meggyőződsz arról, hogy valóban balesetmentes-e a választott Hondád!

Ha a kiszemelt Honda karosszériáját az Európai Unióban legálisan és hivatalos márkaszervizben javították az ezredforduló után, akkor nagy eséllyel megtaláljuk a javítás során felhasznált szervizdokumentációkat.

Ezekkel az adatokkal rengeteg pénzt és időt takaríthatsz meg, hiszen a használtautó piac tele van kétes eredetű és manipulált előéletű Honda járművekkel. Ezek rendkívül vonzónak tűnnek - egy laikus vevő számára.

A nemzetközi nyilvántartásokból származó riport segít feltárni az autó előéletét, lehetséges sérüléseit, javításait, így könnyebben hozhatsz döntést.

Árak - minőségi garanciával!

Ha a Honda alvázszáma azonosítható a Kárkereső rendszerünkben, akkor elérhetővé válik számodra a Honda kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3990 Ft (áfával együtt). Ez a jelentés minden olyan kártörténeti információt tartalmaz, amely a kiválasztott Honda előéletével összefüggésben lehet fontos, és jó, ha a vásárlás előtt ismered ezeket. A jelentést bankkártyával fizetheted, és rövid időn belül e-mailben küldjük a kért információkat.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült Honda megvásárlása. Amennyiben nem találunk kárinformációt, az adatbázisban lefuttatott ellenőrzésért csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett. (A fennmaradó 3000 forintot bankod kb. 24 óra alatt jóváírja a számládon újra.)

Az ellenőrzés részletei

Az ellenőrzést az elérhető legteljesebb, az Európai Unió országaiban készített hivatalos Honda biztosítási kárkalkulációk nagy részét tartalmazó, egyesített adatbázisban végezzük. Így biztos lehetsz abban, hogy a kiválasztott Honda kártörténete a lehető legátfogóbban lesz feltárva, és így felelős döntést tudsz hozni a vásárlásról.

Bizonyos kisebb biztosítók jelentéseire és az EU-n kívül elvégzett Honda kárkalkulációkra nincs rálátásunk. Nem szerepelnek az adatbázisban a bejelentés nélkül maradt káresetek sem. Figyelembe kell venni továbbá, hogy a Hondán valójában elvégzett javítások eltérhetnek a kárkalkulációkban szereplő, becsült javítási igénytől.

Ha van adat, akkor a végeredmény sokkal több információt tartalmaz majd, mint az ingyenes gépjármű-lekérdezésre alkalmas Jármű Szolgáltatási Platform, ahol csupán a káreset dátuma van feltüntetve, és az, hogy a kár okozója vagy elszenvedője volt-e az autó.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
Rögzített km-óra állások

A Honda alvázszám lekérdezésének a menete - így szerezd meg a jelentésed

A Honda alvázszám ellenőrzése egyszerű lépésekből áll, néhány perc alatt az e-mail fiókodban lesz a jelentés, ha van adat. Kövesd az alábbi lépéseket:

Ezután email-fiókodba 3 értesítőt kapsz:

A Honda alvázszám lekérdezés szolgáltatásunkkal megkönnyítheted a használt autó vásárlás folyamatát, és biztonságosabban hozhatsz döntést a kiválasztott jármű megvásárlásáról. Ne feledd, egy apró befektetés a jelentésért óriási kockázatokat és költségeket takaríthat meg a jövőben.