Volkswagen alvázszám lekérdezés

Tudd meg, hogy törött volt-e a kinézett Volkswagen!

Azonnal megmondjuk, hogy sérült volt-e az autó vagy motor.

3 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kézműves riport, minden elérhető adattal az autóról - egy nap alatt.

9 990 Ft
Ellenőrzés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Miért fontos ellenőrizni egy használt Volkswagen alvázszámát?

Ha vásárolnál egy jó állapotú használt Volkswagen autót, fontos, hogy előzetesen meggyőződj arról, hogy a kiválasztott jármű sérülésmentes.

Ha a választott Volkswagen karosszériáját hivatalos szakszervizben javították az Európai Unióban az ezredforduló után, akkor valószínűleg megtalálhatók a biztosítós javításhoz használt eredeti szervizanyagok.

Az ilyen információkkal rendelkezve megelőzheted a magas szervizköltségeket és a hosszan tartó jogi vitákat, mivel a használt autó piac tele van olyan Volkswagen járművekkel, amelyek előélete bizonytalan és manipulált, de vonzóak lehetnek a nem szakértő vásárlók számára.

A nemzetközi nyilvántartások alapján készített jelentésünk segít feltárni az autó előéletét, esetleges sérüléseit és javításait, így könnyebb döntést hozhatsz a vásárlás során.

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben a Volkswagen alvázszáma azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra a Volkswagen kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3990 Ft (áfá-val együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető karosszéria-történeti információt, ami a kiválasztott Volkswagen előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mail címedre postázzuk a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült Volkswagen megvásárlása. Amennyiben nem találunk kárinformációt, az adatbázisban lefuttatott ellenőrzésért csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett. (A fennmaradó 3000 forintot bankod kb. 24 óra alatt jóváírja a számládon.)

A Volkswagen alvázszám ellenőrzésének részletei

Az alvázszám ellenőrzését egyesített adatbázisban végezzük, amely tartalmazza az Európai Unió országaiban készült hivatalos Volkswagen biztosítási kárkalkulációk jelentős részét. Ez biztosítja, hogy a kiválasztott Volkswagen jármű kártörténete teljes körűen feltárásra kerüljön, így te felelős döntést hozhatsz a vásárlás során.

Az adatbázisunkban nem találhatók meg bizonyos kisebb biztosítók jelentései és az EU-n kívül elvégzett Volkswagen kárkalkulációk. Az adatbázis nem tartalmazza azokat az eseteket sem, amelyek bejelentés nélkül maradtak. Fontos megjegyezni továbbá, hogy a valóságban végzett Volkswagen javítások eltérhetnek a kárkalkulációkban becsült javítási igénytől.

Amennyiben rendelkezünk adatokkal, a végeredmény sokkal több információt tartalmaz, mint az ingyenes gépjármű-lekérdezésre alkalmas Jármű Szolgáltatási Platform. Itt csupán a káreset dátuma és hogy az autó volt-e a kár okozója vagy elszenvedője kerül feltüntetésre

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
Sérült területek azonosítása
Sérülések jellege, mértéke
Cserélt alkatrészek listája
Teljes becsült szervizköltség
Rögzített km-óra állások
Emailben postázva

A Volkswagen alvázszám lekérdezésének menete - így szerezd meg a jelentésed

A Volkswagen alvázszám lekérdezése egyszerű lépésekből áll, és néhány perc alatt megkapod a jelentést az email-fiókodba, amennyiben rendelkezünk adattal. Kövesd az alábbi lépéseket:

Ezután 3 értesítőt kapsz az email-fiókodba:

A Volkswagen szervizeléséhez a pontos karbantartási ütemterveket, szervizintervallumokat a Carnotie Okos csomagjában tudod lekérni.

Használt Volkswagen vásárlása Magyarországon - Stílus és megbízhatóság találkozása

A használtautó-vásárlás izgalmas feladat, hiszen olyan járművet szeretnénk találni, ami tökéletesen passzol az igényeinkhez és megfelelő minőségű. A Volkswagen, mint népszerű német autómárka, sokak számára vonzó lehetőséget jelent. 

A Volkswagen cég egyike a világ vezető autógyártóinak, híres minőségi és megbízható járműveiről. A márkát 1937-ben alapították Németországban, és azóta is töretlenül hódítja meg az autópiacot. A Volkswagen arról híres, hogy a stílus és a megbízhatóság tökéletes összhangját kínálja a vásárlóknak. A Volkswagennek cégcsoportnak erős magyar vonatkozása is van. A vállalat jelentős Audi gyártókapacitással rendelkezik Magyarországon, és számos modelljét itt is gyártják. Az itteni gyárakban a Volkswagen a legmodernebb technológiákat alkalmazza, és jelentős számú munkahelyet teremt Magyarországon.

A Volkswagen kínálatában széles választék található, amely kielégíti az egyéni igényeket és preferenciákat. Az autóik stílusos kialakítással, magas minőséggel és innovatív technológiákkal rendelkeznek. A Volkswagenek általában kiváló vezetési élményt nyújtanak, könnyű kezelhetőséggel és komfortos utastérrel rendelkeznek.

A legfontosabb ismertetőjegyek közé tartozik a prémium minőség, a megbízhatóság és a tartósság. Emellett a Volkswagenek híresek az üzemanyag-hatékonyságukról és a korszerű biztonsági funkcióikról. A választékban megtalálhatók kompakt városi autók, tágas családi autók, dinamikus sportmodellek és kényelmes SUV-ok is.

A Volkswagen autókat széles körben vásárolják Magyarországon. A márkára jellemző megbízhatóság és minőség vonzza a családokat, akik keresik a tágas és biztonságos járműveket. Az üzleti szféra képviselői is gyakran választják a Volkswagen autókat, mivel ezek kiválóan kombinálják az eleganciát és a professzionalizmust. A fiatalabb generáció is vonzódik a Volkswagen stílusos és modern autóihoz, amelyekkel kitűnhetnek a tömegből.

A Volkswagen autók választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő járművet. Azok, akik a praktikus és gazdaságos autót keresik, előnyben részesítik a Volkswagen kompakt modelleket, mint például a Golf vagy a Polo. Családosok számára a Touran vagy a Sharan nagyobb méretű és több személy befogadására alkalmas autók lehetnek ideális választások. A sportos autók szerelmesei pedig a Golf GTI vagy a Passat R-Line modelljeit tehetik sajátjukká.

Az autóvásárlás során fontos szempont a Volkswagen márkának az értékvesztése is. A használt Volkswagen autók általában jó értéket képviselnek a másodpiacon, ami a tulajdonosoknak előnyt jelenthet, ha később tovább szeretnének lépni egy másik modellre.

Miért népszerűek a Volkswagen modellek?

Volkswagen Golf: Az ikonikus Golf modell kiváló minősége, megbízhatósága és sportos vezetési élménye teszi világszerte népszerűvé.

Volkswagen Passat: A Passat nagyobb méretű szedánja kényelmes utazást és elegáns megjelenést kínál, miközben a legújabb technológiai fejlesztésekkel és hatékony motorokkal rendelkezik.

Volkswagen Tiguan: Az egyik legkedveltebb kompakt SUV, amely kombinálja az elegáns dizájnt, tágas belteret és kiváló vezetési dinamikát, valamint sokoldalúságot a mindennapi használatra.

Volkswagen Polo: A Polo kisautó kompakt mérete és ügyes kezelhetősége mellett kényelmes utasteret és modern technológiákat kínál, ami vonzóvá teszi a fiatalabb generáció számára.

Volkswagen Touareg: A SUV kategóriában a Touareg magas minőségi színvonalat és luxust nyújt, miközben a legfejlettebb vezetést támogató rendszerekkel és erőteljes motorokkal rendelkezik.

A használt Volkswagenek hibái általánosságban

Benzines motorok:

Hengerfej problémák: Bizonyos Volkswagen modellekben (például a Golf, Polo)a hengerfej tömítése gyengébb lehet, ami hűtőfolyadék szivárgást és hőleadási problémákat eredményezhet.

Töltőlevegő hűtő problémák: Néhány TSI motorral szerelt Volkswagennél előfordulhat, hogy a töltőlevegő hűtő meghibásodik, ami a motor teljesítményének csökkenését okozhatja.

Dízel motorok:

AdBlue rendszer hibák: Az AdBlue rendszer a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszer a dízelmodellekben. Néha hibák merülhetnek fel az AdBlue befecskendező rendszerben vagy a szenzorokban, amelyek befolyásolhatják a károsanyag-kibocsátást és a motor működését.

DSG sebességváltó hibák: Néhány Volkswagen modellben a DSG (Direkt Schalt Getriebe) automataváltó esetében hibák jelentkezhetnek, például kopás, kopogás vagy durva váltások, ami problémákat okozhat a sebességváltás során.

Ezek a típushibák nem minden egyes Volkswagen modellt érintenek, és nem jelentik azt, hogy minden használt Volkswagen ilyen problémákkal rendelkezik. Azonban ha használt Volkswagen autót vásárolsz, érdemes lehet alaposan ellenőrizni ezeket a potenciális hibákat és rendellenességeket, vagy szakember segítségét kérni a vásárlás előtt.

A Volkswagen szervizeléséről

A Volkswagen általános karbantartásánál számos dologra érdemes odafigyelni annak érdekében, hogy az autó megfelelően működjön és hosszú élettartammal rendelkezzen. Néhány fontos dolog, amire figyelni érdemes:

Olajcsere: Rendszeresen ellenőrizni és cserélni kell az olajat a motor megfelelő kenésének biztosítása érdekében. A gyártó ajánlása szerinti időközönként vagy megtett kilométerek alapján célszerű elvégezni az olajcserét.

Légszűrő és pollenszűrő cseréje: A szennyezett légszűrő és pollenszűrő negatívan befolyásolhatja a motor teljesítményét és a beltéri levegőminőséget. Rendszeres időközönként javasolt ezeket kicserélni.

Fékek és futómű ellenőrzése: A fékek és futómű rendszeres ellenőrzése és karbantartása fontos a biztonságos vezetés érdekében. Szükség esetén cserélni kell a fékbetéteket, féktárcsákat, rugókat vagy amire szükség van a megfelelő működéshez.

Lámpák ellenőrzése: Rendszeresen ellenőrizni kell az első és hátsó lámpákat, beleértve a fényszórókat, indexeket, féklámpákat és irányjelzőket. Elromlott vagy elhalványult lámpákat célszerű azonnal kicserélni.

Folyadékszintek ellenőrzése: Rendszeresen ellenőrizni kell a motorolaj, hűtőfolyadék, fékfolyadék és ablaktörlő folyadék szintjét, és szükség esetén pótolni vagy cserélni őket.

Akkumulátor állapota: Fontos ellenőrizni az akkumulátor állapotát és feszültségét. Az akkumulátor folyamatos karbantartása és szükség esetén cseréje biztosítja az autó indítását és elektromos rendszerének megfelelő működését.

Ezen felül fontos, hogy az autó szervizelését hivatalos Volkswagen szakszervizben vagy megbízható szervizműhelyben végezzék, ahol tapasztalt szakemberek végzik a munkát és eredeti alkatrészeket használnak. Rendszeres karbantartás és időben végzett javítások segítenek megelőzni